Praktijk Koevoet

 

Aanmelding: Vergoede Zorg (Basis-GGZ) op verwijzing van huisarts

(Momenteel is bij Menzis, CZ en VGZ het omzetplafond bereikt, daardoor is sprake van een cliëntenstop voor verzekerden van Menzis, CZ en VGZ.)


Je aanmelding start met een vrijblijvend telefoontje van zo'n 10 minuten te plannen via de mail. We praten dan over je klachten, hulpvraag en omstandigheden. Zo kunnen we ervaren of er een klik is om samen verder te gaan. Ik bied kortdurende zorg van ongeveer 8 sessies binnen de Basis-GGZ voor volwassenen. Mocht ik niet de juiste persoon zijn om je te helpen, dan geef ik je tips waar je wel goede hulp kunt krijgen.

Wil je dat telefoontje inplannen? Stuur dan een mail naar info@psycholoog-reeshof.nl. Dan neem ik contact met je op!


Je kunt in aanmerking komen voor vergoeding van de sessies via je basisverzekering, mits je beschikt over een geldige verwijsbrief van je huisarts en er na de intake een DSM-diagnose is gesteld die in aanmerking komt voor vergoeding. Zoals bij elke vorm van zorg geldt het eigen risico en dit bedrag dien je zelf te betalen. Ook wordt jouw behandelplan telefonisch besproken met een collega, als onderdeel van de voorwaarden voor vergoede zorg.

Het is goed om te weten dat bepaalde typen psychologische hulp niet in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Dit betreft onder meer relatietherapie, coaching, hulp bij zingeving, rouwverwerking en burn-out behandelingen.

 
Bij bepaalde omstandigheden sluit de opzet van mijn praktijk niet aan en behandel ik niet, zoals bij  complex trauma, ernstige depressie, suïcidaliteit, persoonlijkheidsstoornissen, verslaving, mishandeling, huiselijk geweld, seksueel trauma of uitgebreide hulpverlenersgeschiedenis.


E-mailen
Bellen