Praktijk Koevoet

 

Therapie

Relatietherapie 
Iedereen heeft een hechte band met een andere persoon nodig. Deze band biedt ons een veilige haven waar we met de geliefde naar toe kunnen gaan, waar we troost en steun kunnen vinden. Deze band is een veilige basis van waaruit we de wereld kunnen betreden. 
Wanneer jij en je partner je veilig en bemind voelen, kunnen jullie samen omgaan met verschillen en problemen. Zo niet, dan worden problemen en angsten over de relatie samengevoegd tot eindeloze ruzies. 
De gebruikte methode voor relatietherapie is EFT: hoe gaan jullie met problemen om? Door inzicht te krijgen in de emoties en belevingen van jezelf en je partner, bestrijden we samen de negatieve spiraal.

Relatie evaluatie therapie
Bij twijfel over het voortzetten van je relatie kun je relatie evaluatie therapie overwegen. De behandeling biedt meer duidelijkheid voor jezelf over jouw keuze om te blijven of te gaan. We bespreken met jou en jouw partner (ook individueel) wat er speelt binnen jullie relatie en werken binnen 5 gesprekken toe naar het maken van een keuze uit drie opties: het laten zoals het is, relatietherapie of uit elkaar.


Individuele therapie
Als psycholoog ben ik ervaren en gecertificeerd in EMDR, cognitieve en oplossingsgerichte therapie en werk ik complementair met narratieve therapie. Mijn behandeling richt zich op wat er in het hier en nu speelt. Soms is verwerking van het verleden nodig om vooruit te komen, dit kan binnen mijn praktijk met EMDR. Mijn rol is goed te vergelijken met die van een taxichauffeur: Je vertelt me waar je naartoe wilt en ik help je daar te komen.

 


 

  

 

 


 


 


 


 

Opbellen
E-mail